+31 (0)46 400 7122 | info@workinged.eu

partners

WorkingED  is ervan overtuigd dat samenwerken elkaar versterkt en helpt in een verdere groei.

Dit heeft meermaals geleid tot succes, waarbij onze opdrachtgevers voor meerdere zaken bij ons terecht konden of werden doorverwezen naar één van onze partners. Een aantal van onze opdrachtgevers hebben de samenwerking met deze partners als professioneel en zeer vakbekwaam ervaren.

Hierdoor kan WorkingED onafhankelijk aanvullende diensten bieden op het vlak van het in-, door- en uitstroombeleid van een opdrachtgever.

Onze partners zijn actief op het vlak van:

 • Human Resource Management (advies)
 • Arbeidsrecht  / Advocatuur
 • Grensarbeid
 • Coaching en mediation
 • Assessments
 • Marketing grensoverschrijdend Duitsland – Nederland
 • Belastingadvies

Een aantal van deze partners wil WorkingED graag aan jullie voorstellen:

 

 

 


In het zuiden van Nederland, dicht bij de grens met België en Duitsland, heeft Lexquire haar oorsprong. Lexquire is een samenwerkingsverband van advocaten, fiscalisten en notarissen, primair gericht op ondernemingen en natuurlijke personen die zich begeven in het grensoverschrijdende verkeer tussen deze landen.

Naast de samenwerking tussen deze drie beroepsgroepen, zijn er ook externe samenwerkingen met andere professionals zoals accountants, salarisadministrateurs en recruiters. Doelstelling is om een grensoverschrijdende cliënt volledig te ontzorgen en hem daarbij een loket te bieden voor al zijn grensoverschrijdende vragen. Lexquire heeft kantoren in Düsseldorf, Heerlen en Maastricht-Airport.

Meer informatie kunt u vinden via hun website: www.lexquire.de

 

 

WATCH-Consultancy is een vooruitstrevend HRM adviesbureau met als specialisatie het meten, beoordelen en ontwikkelen van mensen, competenties en organisaties. Wij bieden een brede en deskundige ondersteuning op het gebied van HRM en beschikken over innovatieve instrumenten om het rendement van het menselijk kapitaal in uw organisatie te verhogen. Al onze diensten en producten zijn gebaseerd op de laatste HRM inzichten en bedrijfspsychologische concepten in combinatie met onze jarenlange ervaring op het gebied van HRM.

Onze dienstverlening bestaat uit :

 • Het meten van persoonlijkheid, vaardigheden en competenties op basis van maatwerkassessments
 • HR consultancy en advisering HR beleid
 • Digitalisering van uw HRM processen zoals competentiemanagement, performance management en opleidingsmanagement via ons gepatenteerd E-HRM systeem Manployee © ( zie ook website www.manployee.com)
 • Competentiegerichte trainingen

Meer informatie kunt u vinden via hun website: www.watch-consultancy.com

 

 

 

 

Buro van Dormalen is al 20 jaren specialist in mensontwikkeling voor organisatieontwikkeling. De dienstverlening bestaat uit: -het realiseren van organisatie cultuurverandering, -human resource development, -gedragstrainingen en -individuele coaching. Zij stemmen op maat af op betrokkenen, situatie en ontwikkeldoel. Ze dagen cognitief én ervaringsgericht uit totdat het doel is gerealiseerd. De toegevoegde waarde van Buro van Dormalen is wetenschappelijk bewezen!

Meer informatie kunt u vinden via hun website: www.burovandormalen.nl

 

 

U heeft de ambitie om de Duitse markt te betreden, maar weet nog niet precies hoe? Uw producten zijn in Nederland een doorslaand succes en nu wilt u de Duitse markt veroveren? Bij de stap over de grens komt veel op u af. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Thinking Marketing maakt uw kansen over de grens inzichtelijk en geeft u de juiste marketingtools op deze kansen ook te kunnen grijpen.

Meer informatie kunt u vinden via hun website:  www.thinkingmarketing.nl

 

 

 

Buro voor mediavormgeving verbeeld.info zorgt er voor dat u zowel on- als offline goed zichtbaar bent. Met name de info- en motiongraphics om uw product of dienst een ‘gezicht’ te geven zijn onze specialiteit. Maar ook het 'traditionele' werk zoals huisstijlen en (online) publicaties bieden bieden we aan. Wat mogen zij voor u verbeelden?

Meer informatie kunt u vinden bia hun website: www.verbeeld.info